Routes

Dit jaar zijn er nieuwe routes voor onze 5, 10, 15 en 20 km wandelingen! Bij de inschrijving krijg je een gedetailleerde routebeschrijving, maar hieronder kun je alvast even kijken waar de route zoal langs gaat.

De 5 & 10 km

Alle routes starten bij de hospice (Vondellaan 57) en al snel laat je de bebouwde kom achter je en ga je het bos in. De 5 km loopt parallel aan de bekende Slaperdijk, maar neemt je op een net wat andere manier mee naar het laaggelegen Egelmeer. Daar aangekomen kun je genieten van een lekker bakje koffie met wat lekkers (to-go). De 10 km gaat dan nog wat verder het bos in, richting de Amerongse berg en leidt je terug via de prachtige zandverstuivingen en heidevelden.

De 5 km

De 10 km

De 15 & 20 km

Wil je nog wat langer genieten van al het natuurschoon van de Utrechtse Heuvelrug, kies dan de 15 km. Na het bakje koffie bij het Egelmeer loop je richting de Elsterberg voor een prachtig uitzicht. Daarna vervolg je je weg richting het Berghuis waar je (op eigen kosten) kunt genieten van een versnappering. Daarna richting de Eenzame Eik (even klimmen dus), waarna je vervolgens weer afdaalt richting Veenendaal. Voor de enthousiastelingen is er natuurlijk de 20 km. Die pakt nog even een stukje Prattenburgs bos mee!

De 15 km
De 20 km